sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

picfic; No more hope

Aamuja.
Tässäpä kuvailin aikani kuluksi teille yhden surkean kuvatarinan. Huomautetaanpa että Lilia tässä esittää Satokoa, ei siis suinkaan ole Satoko. Ja tämä Lucifer ei siis ole vielä omistuksessani, hän vain hihhuloitsee tuolla kiusaamassa Shireitä.  Hän on edelleenkin Päättäjien mielivaltainen johtaja.
 
picfic; No more hope
 
Sinun sanottiin kuolleen. Mutta he olivat väärässä.
Siellä sinä nukuit, ruusujen keskellä. Sinua olisi voinut luulla kuolleeksi, mutta kuollut sinä et ollut.
 
 Sinua tarvittiin vielä tässä maailmassa, ei ollut sinun aikasi kuolla.
 
 Lucifer: *hymy* Prinsessan on aika herätä unestaan. Herää.
 
 Satoko: *räväyttää silmänsä auki ja henkäisee*
 
 Satoko: *nousee vapisten jaloilleen* Jo on kummaksi muuttunut tämäkin maailma, kun ei saa enää edes levätä rauhassa...
 
Lucifer: *naurahdus* Heräsithän sinä vihdoin.~
 
 Satoko: *katsoo epäillen Luciferia* Ja kukahan sinä mahdat olla? Joku hullu psykopaatti joka saapuu tänne herättämään nuoria tyttöjä kuolleista?
 
Lucifer: Psykopaatti ehkä olenkin, mutta neitiseni, sinä et ollut kuollut. *hymy* Olit vain unessa. Ja minä herätin sinut, joten kuulut nyt minulle. *astuu lähemmäs Satokoa*
 
 Satoko: *perääntyy* Pysyhän siellä missä olitkin! Mikä pedofiili sinä oikein---
 
Lucifer: Pedofiili? *huvittunut* Sinä taisit nyt käsittää väärin. Minä haluan sinut vain mukaani. Nyt kun herätin sinut unestasi, voin kontrolloida sinua ja pistää sinut tekemään mitä haluan. *hymy* Mutta minä olen herrasmies, enkä tee sinulle pahaa. Nyt sinun pitää vain tulla mukaani.
 
 Satoko: *yrittää suojella itseään* Pysy kaukana minusta!
 
Lucifer: Myöhäistä, Satoko. Minä saan sinut kuitenkin.
 
~~~~~~~~~~~~
 
 Shirei: *mietiskelee* Minä en tee tehtävääni. En aio hakea Grelliä ja Monaa kadotukseen, annan heidän olla. Lucifer saa minut kiinni ja heittää minut kadotukseen, todennäköisesti kiduttaen minua ensin. Mutta minua ei enää kiinnosta, millään ei ole enää väliä. *huokaisu*
 
Lucifer: *saapuu paikalle* Hei taas, ystäväiseni~
 
 Shirei: *turhautunut huokaisu* Hei vain, johtaja. *sylkäisee sanan suustaan*
 
Lucifer: *naurahdus* Miksi noin vakavana? Minähän tulin vain tervehtimään sinua. Ja tuomaan - *ilkeä tirkahdus* - uutisia.
 
 Shirei: "Uutisia"...? Sinun uutisesi eivät merkitse koskaan mitään hyvää.
 
Lucifer: Eivätkö? Entä jos kerron löytäneeni sinun tyttöystäväsi?
 
 Shirei: *pomppaa ylös* "Tyttöystäväni"? Ei minulla sellaista ole. Ellet sitten...
 
 Shirei: ... tarkoita Satokoa, joka uskotteli olevansa tyttöystäväni? *tuntee kylmien väreiden kulkevan selkäänsä pitkin*
 
Lucifer: Olet jälleen kerran täysin oikeassa. Tarkoitan juurikin häntä. Eikös tämä Satoko ollutkin sinulle varsin tärkeä...? *leikittelevä äänensävy*
 
 Shirei: *kääntää katseensa poispäin* ... kyllä. Mutta hän kuoli pommituksessa. Et onnistu huijaamaan minua tällä.
 
Lucifer: Entä jos todistan sen sinulle? Uskoisitko minua, jos sanoisin käyneesi kotikyläsi raunioilla? Pikku kyläpahasesta ei ollut enää mitään jäljellä, mutta kylän vieressä on iso pelto täynnä ruusuja. Niiden ruusujen sekaanhan ruumiit haudattiin, eikö vain?
 
 Shirei: *kylmiä väreitä* Sinä siis todella kävit siellä.
 
Lucifer: *kylmä hymy* Niin kävinkin. Ja löysin sinun pikku ystäväsi, täysin elossa ja hyvässä voimassa. Nyt hän on hallussani. Sikäli mielit pitää Satokosi, sinun kannattaisi tehdä tismalleen kuten minä olen käskenyt.
 
 Shirei: *vajoaa maahan ja peittää korvansa* Ei! Sinä valehtelet! Sinä et voinut löytää Satokoa, hän on kuollut, kuollut... *tärisee*
 
Lucifer: Sinä tiedät itsekin, että puhun totta. Joten vauhtia, Shirei Grass. Toimita tuomitut kadotukseen, tai saat nähdä miten Satokosi kärsii.
 
Shirei: Tämä ei voi olla todellista... Taas minulle käy näin. Minulle käy aina huonosti.
Hyvä on. Minä suostun. Minä vien heidät kadotukseen mitä pikimmiten...
 
~~~~~~~~~~~~
 
Pahoitteluni, mun kuvatarinat tuppaa olemaan vähän synkkiä nykyään. Mua se ei haittaa kyllä yhtään. XD Ja anteeksi myös siitä että muita nukkeja ei näy paljon, mutta ne ei oikeen oo kuvauskunnossa kun odotan kamoja niille ja nii... ^_^" Plus muutenkin tää tarina pyörii lähinnä Shirein ympärillä. Ensi viikonloppuna lupaan postailla teille vähän Monan kuulumisia ;)
 
Kommentteja?


6 kommenttia:

  1. Apua ihana kuvatarina ; ______________ ; <33

    VastaaPoista
  2. Oh noi muokkaukset *____* Ihanat, toi hyvin tunnelmaa tähän tarinaa ja wäh jatka taas pian tätä tarinaa <3 Oot muuten ihan sairaan hyvä kirjoittamaan vuorosanoja ! öwö

    jaja jeeess Mona on mun lemppari sun nukeista joten odottelen innolla seuraavaa postausta >3<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi paljon kiitoksia :3 noi vuorosanat onkin semmonen mihin tykkään panostaa kunnolla (oiskohan se sen syytä että tykkään muutenkin kirjoittaa tarinoita?) :D mutta kiitti!

      hih monaa luvassa sitten viikonloppuna B--)

      Poista
  3. sara olet jälleen kerran tehnyt minut sanattomaksi!

    VastaaPoista