lauantai 23. elokuuta 2014

Welcome to the show

 
Heimoipäivää kaikille ihanille lukijoilleni (> w <)/ ~
Alun perin minun piti kuvata teille Luciferista ja Shireistä shootti, mutta se vähän jäi koska kuvatarina innosti huomattavasti enemmän. Eh. Lupaan kyllä kuvata sen shootinkin jossain vaiheessa. ;_;
 
Nyt yritän polkaista tämän osan myötä tarinan ihan kunnolla käytiin.
Tästä se lähtee, mmh?
 
 
 
picfic; Unen vanki
 
 
Tsukiko: Mikä tämä paikka on? Kylmyyttä ja pimeyttä kaikkialla. En ole ikinä ollut näin synkässä paikassa...
 
 
Tsukiko: *laskeutuu alemmas* Ympäröivän pahuuden saattaa miltei tuntea ihollaan...hrr.
Onko tämä jokin Celinén luoma paikka?
 
 
Tsukiko: *katsoo ympärilleen* Vain Celiné voisi luoda jotain näin kieroutunutta.
*huomaa jotakin oikealla puolellaan* Mitä hel -
 
 
*valo lähestyy kohti Tsukikoa*
Tsukiko: ?!
 
 
*valo ympäröi Tsukikon*
 
~~~~~~~~~~~~~~
 
 
Tsukiko: *ilmestyy keskelle maisemaa* Kas, valo kuljetti minut uuteen paikkaan...
 
 
Tsukiko: *silmät laajenevat hämmästyksestä* Hetkinen! Tämä paikkahan... tämähän on lähellä minun lapsuudenkotiani. Tai oikeammin minun ja Celinén lapsuudenkotia. Siskoni näyttäisi olevan paikalla.
Voisiko tämä olla... Celinén muisto?
 
 
Celiné: *pitelee päätään* Taas se tapahtui. Hän pilasi taas kaiken. *huohottaa* Sisko pääsi taas jälleen kerran liian helpolla. Miksei häntä lyöty?
 
 
Celiné: *pidättelee itkuaan* Suunnitelman piti olla yhteinen! Karkasimme yhdessä kotoa, tiesimme että kun äiti saa tietää, meille molemmille käy huonosti... Jos tämä kaikki oli yhteistä, miksei rangaistuskin ollut yhteinen? Miksi äiti löi vain minua?
Hän säästää Tsukikon aina. Tsukiko on hänelle tärkeämpi kuin minä... tai kukaan muu. Sisko on aina saanut kaiken huomion.
 
 
 
Celiné: *vie kädet kurkulleen* Miksei minulla ole mitään väliä?
Äiti ei välitä kenestäkään, hän on vain vanha mielipuoli, mutta silti hän säästää aina Tsukikon rangaistuksiltaan. Veli ja siskokin pitävät enemmän Tsukikosta... Mutta kukaan ei välitä minusta!
 
 
Celiné: *kuristaa itseään* Minä vihaan heitä kaikkia! Äiti on pelottava, hän aiheutti isän kuoleman ja lyö meitä, lapsiaan. Disney on typerä kakara, hän ei ole ikinä piitannut minusta vaikka olen hänen siskonsa. Kaito on lähtenyt jo kauan sitten kotoa, hän ei kysynyt pärjäämmekö me muut - hän vain lähti... Ja sitten on Tsukiko. Hän vie kaiken huomion. Kaikki pitävät "kiltistä pikku Tsukikosta".
 
 
Celiné: *hengittää raskaasti* Vaan minäpä en ole koskaan pitänyt hänestä. Hän on ehkä kaksoseni, mutta vihaan häntä siitäkin huolimatta.
 
 
Celiné: Minä en tarvitse heitä elämääni. En tarvitse perhettä.
 
 
Celiné: *avaa silmänsä* Minun on lähdettävä pois lopullisesti. Niin kauas, ettei kukaan heistä löydä minua.
 
 
Celiné: *nousee seisomaan* Ja kun olen ollut tarpeeksi kauan pois kuvioista, minä palaan. Vahvempana kuin koskaan.
 
 
Celiné: *viekas hymy* Silloin kun minä palaan, heistä kukaan ei jää eloon. Minä en anna armoa yhdellekään.
 
 
Tsukiko: *katsoo lamautuneena Celinén muistoa* "Minä olen aina vihannut häntä"... Niinkö, siskoni? Etkö sinä koskaan välittänyt minusta? Etkö, vaikka sanoit minulle niin? Oliko se kaikki valhetta?
 
 
*maisema selkeytyy*
 
Celiné: *ilmestyy paikalle* Kas hei, siskoseni~ Olet näemmä päätynyt tähän muistoon. Päivään, jona lähdin pois kotoa. Tuliko tämä sinulle yllätyksenä, mh?
 
 
Tsukiko: *ei kykene sanomaan mitään*
 
Celiné: *naurua* Voi, ei tämä edes ollut se "järkyttävin" muisto! Tästä unesta löytyy paljon muitakin muistoja, sellaisiakin, jotka saavat sinut haluamaan kuolemaa. Mutta huoli pois, et sinä tänne kuole. Tämä on uni, ja sinä olet sen vanki. *naurahdus* Ah, niin, unohdinko muuten mainita, ettei tästä unesta voi herätä? Sinä olet täällä ikuisesti.~
 
 
Celiné: *poistuu paikalta*
 
Tsukiko: *tuijottaa lasittunein silmin eteensä* Sisko...
 
 
Tsukiko: *vajoaa maahan* .... Näinkö paljon sinä minua inhoat?
 
~~~~~~~~
 
 
Celiné: *katselee toisaalta Tsukikoa* Siskorakas, jatka matkaasi. Löydät yhä vain mielenkiintoisempia muistoja. Ja kenties jotain muutakin, mh. *naurahdus* Mutta yksi asia on varmaa. Pakoreittiä et tule löytämään. *pilkallista naurua*
 
~~~~~~
 
Celiné muistuttaa ihan liikaa Monaa aiemmin. Ugh. En tykkää.
Olisipa jo Tracon niin saisin tähän tarinaan vähän lisää juonenkäänteitä ~
 




19 kommenttia:

  1. Taas aivan upea tarina :o Juoni on omaperäinen, muokkaukset hienot ja hahmot ihania :3 Jatka pian c;

    VastaaPoista
  2. Asdfghjkkll

    Sain sydänkohtauksen.

    Tämä oli niin mahtavaa että sain sydänkohtauksen.

    u_____u'

    ASDFGHJKL (syvällistä kommentointia desu ne?) Joo ää ee mitä apua kuolen pois.

    Eh sanat ottivat ja karkasivat mutta yritän kommentoida silti !!

    Ensinnäkin omaperäinen ja upea idea koko univankilahomma. En muista koskaan lukeneeni mitään miltään osin vastaavaa mistään blogista ja olen sentään lukenut aika montaa kuvatarinaa. Tai sitten en vaan muista koska schneejasenlahoaivot mutta joo no joka tapauksessa tää on aivan upea idea. * - * tykkään sitä paitsi uniteemoista ihanliikaa <34

    Ja toteutus? Mitä tähän nyt voi sanoa. Ei mitään. Niin upeaa. En ihan oikeesti osaa sanoa muuta kuin liian upeaa, loistavaa ja asdfghjkl mutta tota toivon että ymmärrät. :'D

    aeaaa liiankaunista ;_____;

    ........ miks musta tuntuu että Tsukiko saattaa löytää jonkun perheenjäsenensä univankilasta...? Öö joo moi mulla on tapana keksiä kaikkia outoja arvauksia tarinoiden jatkoista muttashiis jotenki vaa tuntuu et niin saattais käydäkin :'D

    Aaeeaa

    kuolen tolle vikakuvalle amen. <34 Celiné ja pose ja muokkaukset ja aaee aw ja kuolen. Nyt. Heihei. ;w;

    Noniin tota kertokaa joku mulle miten selviän elossa siihen asti että jatkat tätä koska liian cliffhangerinen loppu. Tässä odotellessa millaisia muistoja Tsukiko joutuu vielä näkemään. * - *

    ...... ehem tulipas selkeä kommentti XD no can do desu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, ihana kommentti taas jälleen kerran :'D ♥
      Sinä se vaan osaat piristää minua. Kiitos huimasti <3

      Poista
  3. Ei millään pahalla, mutta minä kyllästyn siihen, että sinä (ja moni muu) kokoajan haukut itseäsi postauksissasi. Sanot, ettet ole tyytyväinen, ettet osaa ja milloin mitäkin. ;___; Niinpä minä pyydän sinulta ystävällisesti: jätähän jatkossa nuo postausten haukut pois, sillä niillä et saa lisää lukijoita/kommentteja/tykkäämisiä/faneja/tms. Kuvatarinasi ovat niin upeita, jännittäviä, mielikuvituksellisia, vaivalla tehtyjä, mielenkiintoisia....
    Älä ole vaatimaton!!! Olet niin taitava ja mahtava, että vaatimattomat sanasi kuulostavat ainoastaan ärsyttäviltä!!!
    Ethän ymmärrä tätä oudonsävyistä kommenttiani väärin. En tarkoita olla ilkeä ja epäystävällinen. ;_; Minä vain tarkoitan, että olet yksi lempibloggareistani, eikä sinulla ole aihetta haukkua itseäsi. ♥♥ Jätäthän jatkossa ne haukkumisosat pois, jooko? Kiitos.
    Kaikella rakkaudella, Meiko-Star.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan aluksi, paljon kiitoksia, tämä kommentti merkitsee minulle tosi paljon. <3
      Olet oikeassa, se on erittäin typerää, mutta haluan sanoa puolustuksekseni että itseni haukkumiseen on monia syitä. Ensinnäkin olen välillä hieman perfektionisti tarinoideni suhteen, kaiken pitäisi olla just eikä melkein (koen siis usein epäonnistuneeni). Toiseksi, minulla on jotenkin jäänyt tavaksi haukkua itseäni. (Minulla on pieniä itsetunto-ongelmia, sanotaan vaikkapa näin.) En tee sitä siitä syystä, että haluaisin lisää kommentteja/lukijoita tms., se johtuu yksinkertaisesti siitä että minulla on ongelmia. :'D Toivottavasti kukaan ei näe sitä huomiohuorauksena tjs, koska en tosiaankaan tarkoita sitä siten... Joten pahoitteluni tästä, yritän kuitenkin jatkossa vähentää itseni haukkumista koska tämä kommentti oli yksinkertaisesti ihana. ^^; ♥

      Poista
    2. Minä olin kommentin kirjoitettuani peloissani - kaduin, ja luulin sinun suuttuneen ja pahoittaneen mielesi tästä oudosta kommentista... Mutta kun luin vastauksesi, helpotus oli suuri!

      Minä voin samaistua oikeastaan kaikkeen sanomaasi. Minä olen kauhea perfektionisti, minulla on ihan surkea itsetunto (oikeastaan ikävät opettajat/oppilaat ovat saaneet minut vihaamaan itseäni), ja ymmärrän ettet ole tarkoittanut haukkumista huomiohuorauksena.

      Kiitos vastauksestasi, olet niin aktiivinen vastaamaan! Sinulla on 147 lukijaa, ja silti vastaat aina kommentteihin. ♥ Uurastat lukijoidesi eteen. Se piristää päivääni. :3

      Eli, minä ymmärrän täysin itsesi haukkumisen, sillä olen siinä samanlainen. :D Mutta hyvä kuulla, että vähennät sitä jatkossa. Olet oikeasti niin taitava ja ihana kuvaaja/bloggaaja, ettei sinulla ole siihen syytä! ^^ Tässäkin postauksessa on jo monta kehuvaa kommenttia, ja ihan syystä. :)
      Muista aina, että jos ei ole vaatimaton ihminen, se ei ole itserakkautta! ♥ Itseään on opittava kaikesta huolimatta rakastamaan, ja on hyväksyttävä sekä hyvät, että huonot puolensa. Sinun ja minun kaltaiset ihmiset huomaavat liian usein ne huonot seikat ja masentuvat niistä. Joten, on erittäin tärkeää tunnistaa ne hyvät - eli liika vaatimattomuus on pahasta!

      Odotan innolla jatkoa kuvatarinaasi. Bloggailun maailma avaa minulle aina uusia jännittäviä ovia - kuten keskusteluja kaltaistesi kiintoisien ja ihanien ihmisten kanssa!
      Kaikkea hyvää sinulle, Sara! ♥ Bloggailemisiin. :3
      Arvostan suuresti blogiasi, arvosta sinäkin! ♥♥

      Poista
    3. Voi apua, kiitos taas kerran. ;///; ♥
      Arvostan tätä(kin) kommenttiasi tosi paljon, ihania sanoja. Kiitoksia Meiko >w< Tämä piristi paljon.

      Poista
    4. Ole hyvä, mukavaa kuulla, että pystyin piristämään sinua! ♥ Kiitos sinullekin. :)

      Poista
  4. Celiné senkin hupsu :3
    Oikeesti Celinén stock vaatteet apua ihan tajuttoman täydellistä *-* ♥♥
    Jaja ihana kuvatarina, täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehhh kiitos taas paljon <3 ;-;
      (Cellun stockit ovat kyllä rakkautta ~)

      Poista
  5. Ooh tän juoni on mahtvava O.O ♥ Ihan mahtava osa taas, muokkaukset on niin hienot ja asdfgghjj ihana tarina en kestä ;_____;
    Jatkapian!

    Ja oon Meikon kanssa aikalailla samaa mieltä, turha haukkua itseään kun olet oikeasti hyvä :3 Uskon, ettei kukaan pysty olemaan täysin tyytyväinen omiin tuloksiin, mutta hei, ei se mitään, ollaan ihmisiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh voi kiitos ; v ;;; ♥
      En ole koskaan pystynyt olemaan tyytyväinen näihin, mutta yritän kaikkeni ;c

      Poista
  6. SARAAAAA miten oikeesti onnistut muokkaan nää tällee :O ♥♥♥
    celi on ihan typerys, mutta samalla yks maailman täydellisimmistä nukeista joten enpä voi suuttua sille XD toi vika kuva oli perf. nii ja olihan tää tarinaki iha ok xdxdxdxd EIVAA OOT PARAS
    -alice

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ALICEEE pääkii oot ihana ;_; <3
      Möh, kiitos. Oot aina jaksanut piristää mua ; - ;

      Poista
  7. Heii sinä senkin täydellisten tarinoiden tekijä, äläs nyt yhtään kritisoi tätä tarinaa! Tää oli kertakaikkisen mahtava ja luokittuu ihan varmasti yksien parhaimpien kuvatarinoidesi joukkoon. En vaan voi kylliksi kehua sun taitoa luoda näihin tarinoihin semmonen henkeäsalpaava ja jännittävä mutta samaan aikaan myös tosi haikea tunnelma. ;u; ♥ Oot siinä ihan mestari. Kuten myös monessa muussakin asiassa.

    Nyt alkoi homma valjeta ihan todenteolla! Ymmärrän oikeastaan kovin hyvin Celinéä, sillä sisaruskateus on jotain, mihin voin hyvin samaistua. (Nimimerkillä tyyppi joka on kyllästynyt näyttämään aina perunalta siskonsa rinnalla :'D) Se on myös tosi ihailtavaa, kuinka samaistuttavia hahmoja oikeastaan kaikki sun nuket tässä tarinassa on, jokainen omalla tavallaan. Vaikka Celinékin osoittautui ainakin tän ja edellisen osan perusteella tän tarinan "pahikseksi", niin silti häneen on niin helppo samaistua. ;-;

    Mutta hei tää tarina. Tän toteutus oli aivan mieletön! Kuvien muokkaukset sai mut oikeesti eläytymään ihan kokonaan Tsukikon painajaiseen. Varsinkin nuo seepianväriset kuvat, joissa Tsukiko katsoo muistoa menneisyydestään, on jotain niin upeaa. ;u; Luin Celinén vuorosanoja itku kurkussa, koska pystyin kuvittelemaan, kuinka pahalta Celinéstä oli tuntunut kaksoissiskon suosiminen. Toisaalta mulla on myös paha mieli Tsukikon puolesta, koska Tsukiko ei ole tehnyt mitään väärää, mutta silti sisko vihaa häntä. Waah tää tarina on menossa koko ajan vain entistä mahtavampaan suuntaan! Oot kyllä todella osannu luoda aivan uniikin ja ihanan juonen. Saisit olla ihan oikeesti älyttömän ylpeä itsestäsi! >u<

    Ainiin, vielä pakko kehua sun nukkejesi ilmeitä tässä tarinassa. Herranjumala, oot saanut Tsukikon näyttämään noissa viimeisissä kuvissa juuri tilanteeseen sopivalla tavalla tyhjäkatseiselta ja järkyttyneeltä. Myös Celinén ilmeet kertoo varsinkin tuossa muistelukohtauksessa enemmän kuin tuhat sanaa ♥ Celiné on kaiken lisäksi mielettömän kaunis. Aaah rakastan jo nyt tätä neitiä ihan liikaa ; ^ ;

    Toivottavasti saadaan siis pian jatkoa! Odotan seuraavaa osaa jo innolla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. >/////< ♥ Sinä se osaat kommentoida. Huhhuh. En taaskaan keksi mitään järkeviä sanoja joilla kiittää. Mutta joka tapauksessa, kiitos. /)///(\ Näiden sun kommenttejen jälkeen tuntee aina onnistuneensa. ;u;

      Poista
  8. Ahksödkakaöskailajwkrnskpalaka!!!!!!! <3<3<3<3<3
    IHAN SIKA HYVÄ KUVATARINA!!!
    Mun käy ihan kauheesti sääliks Tsuki-rukkaa. T_T
    Celinén taustarina on hienon erilainen ja omaperäinen. En muista lukeneeni nukkeblogia, jossa ns. tarinan "pahiksen" suurin syy huonoon käytökseen, olisi erittäin rankka perhetausta. Mielestäni on ihanaa, että myös Celinéen voi samaistua! :)
    Muokkaukset jälleen ihan superhienoja ja kuvissa laatu samaa tuttua timanttista! *u*
    Odotinkin jo malttamattomana sinun postaustasi. :3

    Kurkkaa toki blogiini, jossa postaus viime kevään hanamista:

    www.weheartpullips.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. ;_____; Celiné on ihana! Tytöllä on niin kauniit vaatteet tässä tarinassa ja Tsukiko on yks mun lemppareista sun nukeissa (mietin tosi pitkään miten muotoillan tän lauseen ja silti se meni väärin XD toivottavasti tajusit). Osaat tehdä sun tarinoihin sellasen jännän tunnelman jota en osaa edes kuvailla :D Mut jatkoa odotellessa!

    VastaaPoista