torstai 3. maaliskuuta 2016

But if you close your eyes, does it almost feel like you've been here before?

Hei taas! ^^
Kuten olenkin varmaan maininnut, kuvatarina ei ole juurikaan innostanut lähiaikoina. Tämäkin osa on kuvattu osaksi syksyllä ja osaksi tämän vuoden alussa. Siitä syystä pahoittelenkin sitä, että Luciferilla on keskiosuudessa jo uudet silmät ja paksummat ripset, toisin kuin alku- ja loppuosuuksissa. En katsonut sitä niin suureksi epäkohdaksi, että se olisi tarvinnut korjata.

Olen lähiaikoina saanut hieman innostustani tätä kuvatarinaa kohtaan takaisin, ja toivon mukaan saisin kuvattua pian lisää. (Tämä tosin riippuu paljolti keleistä ja siitä, viitsinkö tiputtaa sormeni yksi kerrallaan kuvatessa :'D We will see!)

Edellisen osan voitte lukea täältä!

picfic; Valheet
 
 
Lilia: Oliko sinulla hyväkin syy aiheuttaa hämmennystä ja raahata minut tänne puhumaan kahden kesken? *tuhahdus*
 
Lucifer: Onko sinulla hyväkin syy puhua meille kaikille kuin kasalle roskaa, vaikka olemme ainoa mahdollisuutesi selviytyä? Tiedän, ettei tällaisten uutisten käsitteleminen ole sitä maailman helpointa tai nopeinta hommaa, mutta yrittäisit edes.
 
Lilia: Et sinä tänne tullut vain saarnataksesi minulle.

 
Lucifer: Sen suhteen olet oikeassa. Tulin kertomaan sinulle muutaman asian Chiónista.
 
Lilia: Selvä, antaa tulla vaan.

 
Lucifer: Meidän ei kannata lähteä etsimään häntä. Hän löytää meidät todennäköisesti ennen kuin me hänet. Chiónilla on näet tapana tutkailla meitä päättäjiä omaksi huvikseen, pysyen silti näkymättömissä.
 
Lilia: Kuulostaa lupaavalta, mitä muuta tiedät? Ja miksi ihmeessä tätä ei voinut kertoa Riman ja Shirein kuullen?
 
 
Lucifer: *kääntää katseensa nolostuneena pois* Katsos, kun Chiónin kiinnostus ei liity pelkästään päättäjiin.
 
Lilia: *pyöräyttää silmiään* Taas näitä sinun naisiasi, niinkö? *naurahdus* Olen miltei yllättynyt.
 
Lucifer: Ole jo hiljaa. *mutinaa* Se oli sitä paitsi harvinaisen yksipuolista...
 
--------
 
 
Chióni: Herttaista, että Lucifer jaksaa edelleen muistaa minut sellaisena omapäisenä stalkkerina, jonka ainoana motiivina oli päästä hänen kanssaan sänkyyn. *kikatusta* Ajat ja ihmiset muuttuvat, mutta sinä et näemmä niiden mukana.
 
--------

Aika kuluu kulumistaan. Vain muutama viikko, ja ensilumi on jo satanut maahan. Lilian tila ei huonone, mutta ei paranekaan, ja kaikkien kärsivällisyys alkaa olla viimeisillä metreillään.


Lucifer: Helvetin Chióni. Hän tietää tilanteemme, mutta ei ole suvainnut näyttäytyä. Jos emme saa Lilian tilaan parannusta, saan takuulla kaiken loan niskaani siitä, etten ole tehnyt mitään asioiden eteen. *huokaisu* Toisaalta, miksi minä edes välitän? En minä tunne mitään sitä tyttöä kohtaan.

?: *naurahdus* Siinä sitä ollaan, yhä esittämässä yhtä kovaa kuin tähänkin asti.

Lucifer: *hätkähtää* Luetko sinä minun ajatuksiani, Chióni Eleador?


Chióni: Herttaista, muistat nimenikin vielä. Vaikka ihmekös tuo, olenkin melko hankala unohdettava, vai mitä?

Lucifer: Tietysti minä muistan, minähän sinut pois ajoin. En ikinä unohda yhdenkään tuomitsemani ihmisen nimeä.

Chióni: Voi, niin kylmä! *hymy* Mutta kas, et sinä tuota seikkaa ystävillesi kertonut. Sanoit vain minun "kadonneen ja eristäytyneen ihmisistä", niinhän se meni? Olet ehkä hyvä valehtelemaan, mutta tunteitasi sinä et osaa ilmaista. Näen kyllä, että välität tämän tytön kohtalosta.

 
Lucifer: Minua ei erityisemmin huvita keskustella tunteista ihmisen kanssa, jonka tiedän olevan kykenemätön sellaisia omaamaan. *kylmä tuijotus* Sinä olet meistä se, joka on kietoutunut valheisiin.
 
Chióni: Älä nyt viitsi. En tullut tänne riitelemään kanssasi. Minä olen täällä auttaakseni! *hymy*
 

Lucifer: Pyyhi nyt edes tuo hymy kasvoiltasi, en kestä katsoa sitä, sillä se ei ole todellinen. Jos olet täällä oikeasti auttaaksesi minua, niin ole hyvä ja kerro, onko olemassa mitään, mitä Lilian hyväksi voi tehdä.

Chióni: *hymähdys* Haluaisin, että tulette käymään tämänhetkisessä asuinsijassani ja kertoisitte hieman tarkemmin, mistä oikein on kyse. Huomenna olen vapaa. *hymy* Olen ehkä tutkinut teidän tekemisiänne, mutta en tarpeeksi hyvin kertoakseni näin pian, mitä on tehtävissä.


Lucifer: *sipaisee hiuksiaan* Selvä, se käy minulle ja oletettavasti Liliallekin. Entä lista? Saammeko me katsoa sitä?

 
 Chióni: *hapuilee Luciferin kättä* Tietysti. Mitä tahansa vuoksesi, Lucifer. *sarkastinen naurahdus*

Lucifer: Käskinhän sinua lopettamaan tuon esityksen.

--------

Muodollisuudet on hoidettu - Lilia ja Chióni on esitelty toisilleen, ja kolmikko matkaa kohti niin sanottua asuinsijaa.
 
 
Lucifer: Kuinkahan kaukana se sinun rakas kotisi mahtaa sijaita?
 
Chióni: Mikä ihmeen koti? Minä olen vapaa sielu, en tarvitse kotia.
 
Lucifer: Tiedät kyllä, mitä tarkoitan. Älä jaksa hangoitella vastaan.

 
Chióni: *nauraa* Sinä olet kadottanut loputkin rippeet kärsivällisyydestäsi! Mehän olemme aivan tämän niin sanotun kodin ulkopuolella.
 
Lucifer: Mitä helvettiä? Miksemme sitten astu sisään?
 
Chióni: Ei sinne astuta, luuletko, että olisin majoittunut niin yksinkertaiseen paikkaan? *tuhahdus* En ehkä kuulu enää teidän ah-niin-täydellisten päättäjien joukkoon, mutta on minulla vielä temppuni.
 
 
Chióni: Sitä paitsi ette pääse sisään, ellette luovuta minulle jotakin osaa itsestänne. *virnistys* Tämä on tärkeää, perin maksun aina kaikilta.
 
Lilia: *hengähtää* O-osaa? Tarkoitatko sinä nyt ruumiinosia?
 
Chióni: En välttämättä, mutta niitäkin vastaanotetaan. *hihitystä* Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi maistanut jonkun pikkurillinkynsiä. Minulla on hyvä resepti, - siihen tosin kannattaa lisätä ripaus sinappia - haluatteko tekin?
 
Lucifer: Chióni. Me emme ole täällä sen vuoksi, että kuulisimme sairaita vitsejäsi. Kerro nyt vain, mitä tarkalleen ottaen haluat pääsymaksuksi.
 
 
Chióni: Olosuhteet huomioon ottaen sinun paitasi on tällä haavaa paras vaihtoehto. *hymy* No, miten on, tuleeko kauppoja? *kutittaa Luciferia leuan alta*
 
Lucifer: *mutinaa* Sinä ja sinun temppusi...
 
 
Lucifer: *riisuu paitansa* Toivottavasti olet nyt tyytyväinen, sillä muuhun en aio suostua.
 
Chióni: *hihkaisee* Voi, erittäin! Eihän tämä nyt aivan pikkurillinkynsille vedä vertoja, mutta kyllähän tämä korvikkeesta menee. *teatraalinen huokaisu*
 
Lucifer: *pyöräyttää kyllästyneenä silmiään*
 
-------
 
 
Chióni: Toivottaisin teidät tervetulleeksi matalaan majaani, jos tämä ei sattuisi olemaan varsin korkea ja jos se olisi omaisuuttani. *hymy* Älkää vain olko kuin kotonanne.
 
Lucifer: Miten huomaavaista. *kuiva hymy* Meillä ei luultavamminkaan ole paljoa aikaa, joten mennäänpä suoraan asiaan. Olemme täällä siitä syystä, että tämä Lilia tässä on ilmeisesti joutunut nuken uhriksi. Tarvitsemme listaa.
 
 
Chióni: Vai nuken? Kerrohan omin sanoin, tyttö. Luciferin muutamaan kertaan kokeneena en jaksaisi enää uskoa hänen puheitaan. *hymähdys*
 
Lilia: *tuijottaa epäileväisenä nurkassa lojuvaa luurankoa* Voimakasta, pysyvää päänsärkyä. Se nyt ei itsessään olisi vielä ongelma, mutta kun mukaan liitetään näkyjä siitä, että olen tappamassa parasta ystävääni, olisin valmis puhumaan ongelmatapauksesta.
 
Lucifer: Ja koska Lilian oireet viittaavat nukkeen, me haluaisimme nähdä listan vielä kerran. Se voisi auttaa meitä havainnollistamaan, millaista nukkea meidän on osattava varoa. Ja minulla on vielä eräs toinenkin kysymys: selviytyikö yksikään nukeista, vai tuhoutuivatko ne kaikki?

 
Chióni: *avaa solmua* Lucifer, sinuna minä sanoisin he enkä ne.
 
 
Chióni: Kyllä, heistä muutamat ovat yhä olemassa. Minä satun olemaan ainoa, joka tietää heidän olemassaolostaan, teille päättäjille ei uskallettu enää kertoa.
 
 
Chióni: *levittää listan* Tämä listaparka on vuosien mittaan hivenen kärsinyt, mutta eiköhän siitä selvää saa. No, kuinka on, haluatko, että kerron teille yksitellen jokaisesta tuholta välttyneestä?
 
Lucifer: Ei ole tarpeen. Anna minun vilkaista listaa, tunnistan nimistä kyllä, jos joku heistä olisi tämä Liliaa tavoitteleva yksilö. Minä näet päätin heidän jokaisen nukeksi muuttamisesta, muistan heidät kyllä.
 
 
Lilia: *kuuntelee sivusta* Tälläkö tämä ratkeaa? Nimen löytämisellä ja tunnistamisella? Senkö perusteella he osaavat auttaa minua ja saada nuken - tai sielunsyöjän, mikä nyt onkaan - pois alitajunnastani?
 
Chióni: Hmm, katsotaanpa, mitä täältä löytyy. *jännittynyttä naurua* Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen silmäillyt tätä tarkemmin!
 
 
Chióni: *osoittaa nimeä listassa* Ensimmäinen selvinneistä oli Edriel Faith, hän, joka ---
 
Lucifer: Ei. Ei voi olla. Mehän tuhosimme hänet itse, varmistimme, että hän on kuollut. Hän ei ollut osallisena siinä suuressa tuhossa, jonka kaikki nuket kohtasivat, hän kuoli aiemmin. Edrielin sielu ehti olla nuken kehossa vain viikkoja, ennen kuin päätimme hänen kuolemastaan.
 
 
Chióni: Mitä sinä oikein hourit? Tuollaista tarinaa en ole koskaan kuullutkaan. *tuijottaa Luciferia hämillään* Edrielhän ei koskaan edes ehtinyt nukeksi asti.
 
--------
 
 


8 kommenttia:

  1. Oiii! Alkuun voisin pahoitella sitä, etten ole ehtinyt kommentoimaan ihaniin postauksiisi, anteeksi siitä. Kuvatarina oli huippujännä, enkä malta odottaa seuraavaa osaa! Lusifer vain nostaa isulkuumettani, Lilia on suloinen niin kuin aina ja Chiónin ulkonäkö on ihana kaikessa mystisyydessään. Jatkoa odottelen!

    Laurelinennuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jee, kirjoitusvirheitä pukkaa...

      Poista
    2. Kiitos paljon jälleen kerran! ♥
      (En itseasiassa edes huomannut kirjoitusvirheitä ^^')

      Poista
  2. Eksyin tänne vasta ja harva blogi kiehtoo näin heti viimeisimmän postauksen luvun jälkeen! Riippuu tietysti varmaan myös postauksesta, mutta tää oli kyllä jotain ihan huippua. Tarinaan jää tosiaan koukkuun, se kietoo lukijan ympärilleen taitavasti rakennetuilla hahmoilla ja mielenkiintoisilla teksteillä. Kuvissa oli monia sävyjä, kylmempää ja lämmintä. Kaikki oli upeita, ihastuin varsinkin Lilian peruukkiin ja tytöstä otettuihin kuviin. Liityin ja toivon että jatkat pian! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan älyttömästi, kommenttisi piristi aamuani! <3

      Poista
  3. chióni on ihana hahmo :DD ♥♥

    VastaaPoista
  4. Aaaa, nyt menee jännäks! >:) Tykkään tästä tarinasta kyllä niin paljon, oijoih. Ja tykästyin Chióniin pahasti :3

    VastaaPoista